Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleidOpenbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADToestemming voor het gebruik van een alcoholwetvergunning aan Pannekoekendijk 6 te Erica

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleidOpenbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Pannekoekendijk in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADToestemming voor het gebruik van een alcoholwetvergunning aan Pannekoekendijk 6 te Erica

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De burgemeester heeft exploitatievergunningen en/of een drank- en horecavergunningen verleend (de datum van bekendmaking is eerst genoemd): ERICA16 november 2022, Pannenkoekendijk 6, alcoholwetvergunning, ‘New China City’ (315325-2022)BezwaarU kunt binnen zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester van Emmen. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven via gemeente.emmen.nl/bezwaarInwerkingtreding en voorlopige voorzieningDe vergunning treedt in werking een dag na haar bekendmaking. Wilt u dat de vergunning tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica