Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADGemeente Emmen – aanvraag omgevingsvergunning – bouwen van een beheerderswoning – Verlengde Vaart ZZ 143 A, Erica

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Verlengde Vaart ZZ in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Emmen - aanvraag omgevingsvergunning - bouwen van een beheerderswoning - Verlengde Vaart ZZ 143 A, Erica

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen (de datum van ontvangst van de aanvraag is eerst genoemd):ERICA2 juli 2021, Verlengde Vaart ZZ 143 A, het bouwen van een beheerderswoning (221114-2021)U kunt geen bezwaar maken tegen de ingekomen aanvraag.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel