Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan “Erica, woning Kerkweg”

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Kerkweg in Erica, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan “Erica, woning Kerkweg”

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Erica, woning Kerkweg” vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2016009-B501” vanaf vrijdag 14 oktober 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.Het plan voorziet in de mogelijkheid tot realisatie van een vrijstaande woning op een kavel aan de Kerkweg te Erica.Op afspraak kunt u het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buiten kantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel: 14 0591.Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planid. “NL.IMRO.0114.2016009-B501”).Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad van Emmen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 35558-2016 of digitaal indienen via www.gemeente.emmen.nl/zienswijze-indienen.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica