Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADOntwerpbestemmingsplan ‘Erica, Hertenbaan 1’

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Hertenbaan in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOntwerpbestemmingsplan ‘Erica, Hertenbaan 1’

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Vanaf 19 mei 2021 tot en met 29 juni 2021 kunt u het ontwerpbestemmingsplan ‘Erica, Hertenbaan 1’ met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.0114.2021002-B501). Dit plan zorgt ervoor dat het perceel aan de Hertenbaan 1 te Erica kan worden bebouwd met een vrijstaande woning. Het perceel is momenteel onbebouwd en heeft de bestemming Wonen-Vrijstaand, zonder bouwvlak. Hierdoor is niet mogelijk om een vrijstaande woning te bouwen. Verzocht is om voor dit perceel een bouwvlak toe te kennen. Met dit plan wordt de bouw van de woning juridisch planologisch mogelijk gemaakt.ZienswijzeVanaf 19 mei 2021 tot en met 29 juni 2021 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze(n) opsturen naar de gemeenteraad. Wilt u een mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u aan de gemeenteraad van Emmen via postbus 30001, 7800 RA in Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 326137-2020. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica