Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan Erica, Verlengde Vaart ZZ 143a (luxe huisjes recreatie)

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Ensingwijk Z.Z. in Erica, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan Erica, Verlengde Vaart ZZ 143a (luxe huisjes recreatie)

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Vanaf 12 juli tot en met 22 augustus 2019 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Erica, Verlengde Vaart ZZ 143a (luxe huisjes recreatie) met identificatienummer ‘NL.IMRO.0114.2019001-B501’ met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit plan zorgt ervoor dat bestaande situatie op het terrein van de Verlengde Vaart ZZ 143a te Erica vastgelegd wordt en de mogelijkheid wordt geboden het aantal recreatiehuisjes uit te breiden tot maximaal 15.ZienswijzeVanaf 12 juli tot en met 22 augustus 2019 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze opsturen naar de gemeenteraad. Wilt u mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u aan de gemeenteraad van Emmen via postbus 30001, 7800 RA in Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 119606-2018. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica