Search
Close this search box.

Aanvraag Bestuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADOpenbare zittingen van het Hoofd- en Centraal stembureau voor de Dorpsraden Erica en Zwartemeer

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Bestuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOpenbare zittingen van het Hoofd- en Centraal stembureau voor de Dorpsraden Erica en Zwartemeer

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Op 20 maart kunt u stemmen voor de dorpsraden Erica en Zwartemeer. Het Hoofd- en Centraal stembureau neemt beslissingen over de registratie van partijen, de geldigheid van de kandidatenlijsten en de uitslag van de stemming. Onderstaande zittingen zijn openbaar:WanneerWat8 februari 2019 om 16.00 uurHet centraal stembureau bepaalt of de ingeleverde kandidatenlijst geldig is, of de kandidaten op de lijst mogen staan en op welke plaats de partij op het stembiljet komt te staan. 22 maart 2019 om 10.00 uurHet Hoofd- en centraal stembureau stelt de uitkomsten vast van de uitslag van de stemming en de verkiezing.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica