Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADOntwerpbesluit voor de uitbreiding van een melkrundveehouderij aan Strengdijk 40 te Erica

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Strengdijk in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOntwerpbesluit voor de uitbreiding van een melkrundveehouderij aan Strengdijk 40 te Erica

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders wil het volgende besluiten (de datum van bekendmaking is eerst genoemd):Erica19 april 2022, Strengdijk 40, uitbreiding van een melkrundveehouderij (371518-2021)ZienswijzeU kunt binnen zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, schrifte­lijk of mondeling een gemo­ti­veerde zienswijze tegen de ontwerpbesluiten inbrengen bij het college van burge­meester en wethouders van Emmen.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica