Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADOntvangst aanvraag omgevingsvergunning, Spottersweg – Erica in Oirschot, kappen van bomen

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Oirschot op het adres Brem in Best, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOntvangst aanvraag omgevingsvergunning, Spottersweg - Erica in Oirschot, kappen van bomen

Er is door Oirschot hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen is:Locatie:Spottersweg - Erica in OirschotOmschrijving:kappen van bomenOntvangstdatum:22 juni 2020Zaaknummer:OIR-2020-0516Onderdelen:•KappenDe aanvraag om vergunning ligt niet ter inzage en hiertegen bestaat geen bezwaarmogelijkheid.Vragen?Hebt u vragen die betrekking hebben op omgevingsvergunningen, bouwzaken, evenementen, standplaatsen, reclame of milieu? Of wilt u (ontwerp)vergunningen inzien? Dan kunt u via onze website onder ‘Afspraak maken’ een contactformulier invullen waarop u uw vraag kunt stellen. Wij nemen dan contact met u op en maken zo nodig met u een afspraak of zorgen dat de stukken voor u klaarliggen. Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica