Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADMelding Activeitenbesluit voor het plaatsen van een bovengrondse tank voor de opslag van CO2 bij een glastuinbouwbedrijf aan Tuinderslaan 31 te Erica

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Tuinderslaan in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADMelding Activeitenbesluit voor het plaatsen van een bovengrondse tank voor de opslag van CO2 bij een glastuinbouwbedrijf aan Tuinderslaan 31 te Erica

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de volgende meldingen op grond van het Activiteitenbesluit zijn ontvan­gen (datum van ontvangst is eerst genoemd):ERICA 25 augustus 2023, Tuinderslaan 31, het plaatsen van een bovengrondse tank voor de opslag van CO2 bij een glastuinbouwbedrijf (260056-2023)U kunt geen bezwaar maken tegen deze melding.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel