Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving evenementenmelding categorie 2 voor het organiseren van het Villa Erica Zomerfestijn op 1 juli 2023 Wanroijseweg 95, 5454GZ Sint Hubert

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid verleend in Land van Cuijk op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving evenementenmelding categorie 2 voor het organiseren van het Villa Erica Zomerfestijn op 1 juli 2023 Wanroijseweg 95, 5454GZ Sint Hubert

Er is door Land van Cuijk hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maakt bekend de volgende evenementenmelding categorie 2 te hebben ontvangen:•Onderwerp: het organiseren van het VillaErica Zomerfestijn op 1 juli 2023•Ontvangstdatum: 19 juni 2023•Locatie: Wanroijseweg 95, 5454GZ Sint Hubert•Zaaknummer: Z2023-00002981Meer informatie over de melding De activiteiten uit de melding zijn vergunningsvrij. U kunt om deze reden geen zienswijze of bezwaarschrift indienen. Voor meer informatie over de melding kunt u contact opnemen via gemeente@landvancuijk.nl of telefoonnummer 0485 - 85 4000.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica