Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADGeen milieueffectrapport voor het bestemmingsplan ‘Erica, Verlengde Vaart ZZ 143a (luxe huisjes recreatie)’

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Ensingwijk Z.Z. in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGeen milieueffectrapport voor het bestemmingsplan ‘Erica, Verlengde Vaart ZZ 143a (luxe huisjes recreatie)’

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van Emmen hebben op 2 juli 2019 besloten om geen milieueffectrapport op te stellen voor het bestemmingsplan ‘Erica, Verlengde Vaart ZZ 143a (luxe huisjes recreatie)’. Met ingang van 12 juli 2019 tot en met 22 augustus 2019 kunt u dit besluit en de bijbehorende aanmeldnotitie bekijken bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Uit de aanmeldnotitie blijkt dat er met het plan geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zijn te verwachten.Er kan geen bezwaar of beroep ingediend worden tegen het besluit om geen milieueffectrapport op te stellen.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica