Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het plaatsen van twee dakkapellen (voor- en achterzijde woning) aan Erica 29 5091EC Oost West en Middelbeers

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Oirschot op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het plaatsen van twee dakkapellen (voor- en achterzijde woning) aan Erica 29 5091EC Oost West en Middelbeers

Er is door Oirschot hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De gemeente Oirschot heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van twee dakkapellen (voor- en achterzijde woning) aan Erica 29 5091EC Oost West en Middelbeers. Het kenmerk van de gemeente voor deze zaak is 082335967.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 18-11-2022. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen acht weken een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. De aanvraag ligt nu niet ter inzage. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen?Heeft u vragen over vergunningen of meldingen? Of wilt u stukken inzien? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar vergunningen@kempengemeenten.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, maakt zo nodig een afspraak of zorgt dat stukken voor u beschikbaar komen.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica