Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Natuur en milieu | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving incidentele festiviteiten: Fletcher Hotel-Restaurant Erica (Molenbosweg 17, Berg en Dal)

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Natuur en milieu | Organisatie en beleid verleend in Berg en Dal op het adres Molenbosweg in Berg en Dal, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving incidentele festiviteiten: Fletcher Hotel-Restaurant Erica (Molenbosweg 17, Berg en Dal)

Er is door Berg en Dal hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal maken bekend dat op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening een kennisgeving incidentele festiviteit is ontvangen voor het ten gehore brengen van (muziek)geluid tijdens de ABBA-tribute. Dit feest vindt plaats bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica, gelegen aan de Molenbosweg 17 te Berg en Dal. Het betreft de volgende dag:18 december 2021 van 14.30 uur tot 16.30 uur.Op bovengenoemde dag geldt een verruimde norm voor (muziek)geluid. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid, telefoonnummer 14024.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel