Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Laan van Erica, Laan van Zonnehoeve en De Groene Voorwaarts, Apeldoorn, het oprichten van een appartementengebouw

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Apeldoorn op het adres Laan van Zonnehoeve in Apeldoorn, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Laan van Erica, Laan van Zonnehoeve en De Groene Voorwaarts, Apeldoorn, het oprichten van een appartementengebouw

Er is door Apeldoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum indiening: 26 juli 2019 Wabonummer: D18/019882 Het gaat hier om een ingediende aanvraag. Deze kennisgeving is bedoeld om u te informeren. Als er een besluit is genomen wordt dit opnieuw gepubliceerd en kunt u dit besluit inzien. Pas dan kunt u eventueel een bezwaarschrift indienen. Nadere informatie hierover vindt u t.z.t. bij de publicatie van de verleende vergunning.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel