Search
Close this search box.

Vacature Bijbaan Medewerker Schoonmaak

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Bijbaan Medewerker Schoonmaak in Erica? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van 1e Medewerker Schoonmaak is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel 1e Medewerker Schoonmaak
Branche Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 8
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Bijbaan Medewerker Schoonmaak? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via vanderzee.emmen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Bijbaan Medewerker Schoonmaak Timing 16-05-2024

Andere vacatures