Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Procesoperator in Ter Apelkanaal

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Procesoperator in Ter Apelkanaal in Erica? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Procesoperator Chocoladegieterij is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Procesoperator Chocoladegieterij
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2650 – 3200
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Procesoperator in Ter Apelkanaal? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via emmen@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Procesoperator in Ter Apelkanaal Pro Industry 07-06-2024

Andere vacatures