Search
Close this search box.

Vacature Inpakmedewerker plaatcake en tulbanden Emmen

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Inpakmedewerker plaatcake en tulbanden Emmen in Erica? Covebo is dan naar jou op zoek. De vacature van Inpakmedewerker is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Inpakmedewerker
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 28 – 28
Aantal sollicitanten 17
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Inpakmedewerker plaatcake en tulbanden Emmen? Je kunt contact opnemen met Christiaan Bakker Christiaan Bakker op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via bakker@covebo.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Inpakmedewerker plaatcake en tulbanden Emmen Covebo 28-05-2024

Andere vacatures