Search
Close this search box.

Vacature Vrachtwagenchauffeur Pendeldienst PT

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur Pendeldienst PT in Erica? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur Buitenland is beschikbaar per 23-04-2024 tot en met 22-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur Buitenland
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 17 – 17
Uren p/w 25 – 25
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur Pendeldienst PT? Je kunt contact opnemen met Sheryna Sheryna op het telefoonnummer 06-83140151 of per e-mail via sheryna.siliakus@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Vrachtwagenchauffeur Pendeldienst PT Tempo-Team 23-04-2024

Andere vacatures