Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Orderpicker

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Orderpicker in Erica? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Orderpicker is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Orderpicker
Branche Detailhandel
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Orderpicker? Je kunt contact opnemen met Talentcenter Oost Talentcenter Oost op het telefoonnummer 055-5288869 of per e-mail via talentcenter.oost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Orderpicker Randstad 07-06-2024

Andere vacatures