Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. STAATSCOURANTOnherroepelijk bestemmingsplan Laan van Erica 50 en omgevingsvergunning De Voorwaarts 750

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Apeldoorn op het adres Laan van Erica in Apeldoorn, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOnherroepelijk bestemmingsplan Laan van Erica 50 en omgevingsvergunning De Voorwaarts 750

Er is door Apeldoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het besluit:•van de raad van de gemeente Apeldoorn van 14 september 2017 waarbij het bestemmingsplan 'Laan van Erica 50' is vastgesteld (met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1282-vas1 ) en •van burgemeester en wethouders van Apeldoorn van 19 september 2017, kenmerk D17/01484, waarbij omgevingsvergunning is verleend voor het oprichten van een bouwmarkt annex tuincentrum en drie in- en uitritten op het perceel De Voorwaarts 750 te Apeldoorn, vernietigd. Daarbij is bepaald dat de rechtsgevolgen van beide besluiten geheel in stand blijven. Het genoemde bestemmingsplan en de omgevingsvergunning blijven derhalve gelden.De uitspraak en het bestemmingsplan zoals dat door de gemeenteraad is vastgesteld zijn te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage.Het bestemmingsplan ligt ook bij het Omgevingsloket ter inzage. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.Apeldoorn, 10 april 2019

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica