Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADOntwerp-Omgevingsvergunning Erica, zonnethermiepark aan Warmoesweg 4-6

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Warmoesweg in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOntwerp-Omgevingsvergunning Erica, zonnethermiepark aan Warmoesweg 4-6

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Van 15 januari 2020 tot en met 24 februari 2020 kunt u de ontwerp-omgevingsvergunning Erica, zonnethermiepark aan Warmoesweg 4-6 (identificatienummer ‘NL.IMRO.0114.Zaak191239-V501) met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl . Dit plan zorgt ervoor aan Warmoesweg 4-6 op het glastuinbouwgebied Erica zonnecollectoren worden geplaatstvoor het opwarmen van water ten behoeve van enkele kassen aan de Warmoesweg. Het gaat om een circa 2 hectare groot zonnethermiepark.ZienswijzeVan 15 januari 2020 tot en met 24 februari 2020 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze(n) opsturen naar burgemeester en wethouders. Wilt u een mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 2019-191239. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/producten/zienswijze.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica