Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Procesoperator B

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Procesoperator B in Erica? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Procesoperator Cacaomolen is beschikbaar per 22-04-2024 tot en met 21-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Procesoperator Cacaomolen
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3800 – 4200
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Procesoperator B? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via ivan.veurman@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Procesoperator B Pro Industry 22-04-2024

Andere vacatures