Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Operator in de diervoedingsmiddelenindustrie.

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator in de diervoedingsmiddelenindustrie. in Erica? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Operator Vlakpolijstmachine is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Operator Vlakpolijstmachine
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2978 – 3200
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator in de diervoedingsmiddelenindustrie.? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via emmen@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Operator in de diervoedingsmiddelenindustrie. Pro Industry 21-05-2024

Andere vacatures