Search
Close this search box.

Vacature Allround onderhoudsmonteur

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround onderhoudsmonteur in Erica? UBN Uitzendbureau is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Verkeersafzettingen is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Verkeersafzettingen
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2301 – 3200
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround onderhoudsmonteur? Je kunt contact opnemen met Bastian Zondag op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via bastian@ubnuitzendbureau.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Allround onderhoudsmonteur UBN Uitzendbureau 03-06-2024

Andere vacatures