Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Leerling monteur WTB

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Leerling monteur WTB in Erica? Werk en Vakmanschap Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Wtb is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 11-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Wtb
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Leerling monteur WTB? Je kunt contact opnemen met Werk en Vakmanschap Emmen op het telefoonnummer 591610040 of per e-mail via emmen@werkenvakmanschap.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Leerling monteur WTB Werk en Vakmanschap Emmen 13-05-2024

Andere vacatures