Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Service elektricien huurwoningen (Regio Coevorden)

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Service elektricien huurwoningen (Regio Coevorden) in Erica? Werfum is dan naar jou op zoek. De vacature van Installatiemonteur Elektro is beschikbaar per 16-04-2024 tot en met 14-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Installatiemonteur Elektro
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2750 – 3750
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Service elektricien huurwoningen (Regio Coevorden)? Je kunt contact opnemen met Chiel Huisjes op het telefoonnummer 651772648 of per e-mail via chiel.huisjes@werfum.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Service elektricien huurwoningen (Regio Coevorden) Werfum 16-04-2024

Andere vacatures