Search
Close this search box.

Vacature Financieel-administratief medewerker

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financieel-administratief medewerker in Erica? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel-administratief Medewerker is beschikbaar per 12-06-2024 tot en met 11-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel-administratief Medewerker
Branche Industrie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2938 – 2938
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financieel-administratief medewerker? Je kunt contact opnemen met Nina Spijkerman Nina Spijkerman op het telefoonnummer 06 82 16 40 98 of per e-mail via financieel.noordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Financieel-administratief medewerker Randstad 12-06-2024

Andere vacatures