Search
Close this search box.

Vacature financieel administratief

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als financieel administratief in Erica? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Administratief Medewerker is beschikbaar per 13-06-2024 tot en met 12-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Administratief Medewerker
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 45 – 59
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van financieel administratief? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 06 23 85 41 33 of per e-mail via feroz.banda@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. financieel administratief Maandag 13-06-2024

Andere vacatures