Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Eerste Operator

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Eerste Operator in Erica? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Operator Filament- En Vezelvervaardiging is beschikbaar per 30-04-2024 tot en met 29-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Operator Filament- En Vezelvervaardiging
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3593 – 3739
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Eerste Operator? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via bas.derks@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Eerste Operator Pro Industry 30-04-2024

Andere vacatures