Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature CNC Draaier Reparatie Hydrauliek

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als CNC Draaier Reparatie Hydrauliek in Erica? WR.nl Solliciteren is dan naar jou op zoek. De vacature van Cnc Draaier is beschikbaar per 04-04-2024 tot en met 02-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cnc Draaier
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2400 – 3400
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van CNC Draaier Reparatie Hydrauliek? Je kunt contact opnemen met Arjan Sterkenburg op het telefoonnummer 06-55883784 of per e-mail via arjan@wr.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. CNC Draaier Reparatie Hydrauliek WR.nl Solliciteren 04-04-2024

Andere vacatures