Search
Close this search box.

Vacature Coördinator Vrijwillige Buurtbemiddeling

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Coördinator Vrijwillige Buurtbemiddeling in Erica? Tinten Welzijnsgroep is dan naar jou op zoek. De vacature van Wijkcoördinator is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Wijkcoördinator
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vrijwilliger
Salarisindicatie (indien bekend) 4496 – 4496
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Coördinator Vrijwillige Buurtbemiddeling? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Coördinator Vrijwillige Buurtbemiddeling Tinten Welzijnsgroep 29-05-2024

Andere vacatures