Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Gedragswetenschapper

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Gedragswetenschapper in Erica? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Gedragswetenschapper is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gedragswetenschapper
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4679 – 6663
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Gedragswetenschapper? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 31651314303 of per e-mail via calista.vananken@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Gedragswetenschapper Maandag 27-05-2024

Andere vacatures