Search
Close this search box.

Vacature Allround CNC frezer / Operator

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround CNC frezer / Operator in Erica? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Cnc Operator is beschikbaar per 02-04-2024 tot en met 01-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cnc Operator
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2350 – 2800
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround CNC frezer / Operator? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mitchel.devries@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Allround CNC frezer / Operator Pro Industry 02-04-2024

Andere vacatures