Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zelfstandig-/ assistent kok

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zelfstandig-/ assistent kok in Erica? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Keukenmedewerker is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Keukenmedewerker
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 2600
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zelfstandig-/ assistent kok? Je kunt contact opnemen met Nicole Lodder Nicole Lodder op het telefoonnummer Nicole Lodder of per e-mail via n.lodder@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Zelfstandig-/ assistent kok Olympia 01-05-2024

Andere vacatures