Search
Close this search box.

Vacature Toezichthouder Openbare Ruimte

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Toezichthouder Openbare Ruimte in Erica? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Openbare Ruimte is beschikbaar per 06-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Openbare Ruimte
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2962 – 4202
Uren p/w 16 – 24
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Toezichthouder Openbare Ruimte? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via loes.oldejans@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Toezichthouder Openbare Ruimte Maandag 06-05-2024

Andere vacatures