Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening

  1. Bekendmakingen erica
  2. STAATSCOURANTStructuurvisie Vaarverbinding Erica – Ter Apel, Emmen

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening verleend in Emmen op het adres in , met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTStructuurvisie Vaarverbinding Erica – Ter Apel, Emmen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat de raad in haar vergadering van 31 januari 2013 heeft vastgesteld de structuurvisie Vaarverbinding Erica – Ter Apel (NL.IMRO.0114.2013006-0701). Met deze structuurvisie geeft de gemeente Emmen (toetsings)kaders voor ontwikkelingen en initiatieven aan en langs de vaarroute binnen de gemeentegrenzen van Emmen. De structuurvisie nodigt potentiële initiatiefnemers uit om in gesprek te komen met de gemeente over hun wensen en ontwikkelingen. De stukken zijn digitaalbeschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.emmen.nl/bestemmingsplannen. Tegen de structuuvisies kan geen beroep worden ingediend.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel