Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Sales intercedent

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Sales intercedent in Erica? Tempo Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Sales Intercedent is beschikbaar per 25-05-2024 tot en met 24-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Sales Intercedent
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2550 – 3000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Sales intercedent? Je kunt contact opnemen met Johnny Jagroep Johnny Jagroep op het telefoonnummer 31613760640 of per e-mail via johnny.jagroep@randstadgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Sales intercedent Tempo Team 25-05-2024

Andere vacatures