Search
Close this search box.

Vacature Onderhoudsmedewerker gas en elektra

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Onderhoudsmedewerker gas en elektra in Erica? Idverde Nederland is dan naar jou op zoek. De vacature van Onderhoudsmonteur Installatietechniek is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Onderhoudsmonteur Installatietechniek
Branche Energie/Gas/Water
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Onderhoudsmedewerker gas en elektra? Je kunt contact opnemen met Max van der Wal op het telefoonnummer 647748022 of per e-mail via werkenbij@idverde.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Onderhoudsmedewerker gas en elektra Idverde Nederland 29-05-2024

Andere vacatures