Search
Close this search box.

Vacature Netwerkarchitect Middenspanning Emmen

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Netwerkarchitect Middenspanning Emmen in Erica? Enexis Holding NV is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Middenspanning is beschikbaar per 30-04-2024 tot en met 28-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Middenspanning
Branche Energie/Gas/Water
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3863 – 5519
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Netwerkarchitect Middenspanning Emmen? Je kunt contact opnemen met - Enexis test op het telefoonnummer 31615555245 of per e-mail via irene.van.ballegooij@enexis.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Netwerkarchitect Middenspanning Emmen Enexis Holding NV 30-04-2024

Andere vacatures