Search
Close this search box.

Vacature Montagemedewerker gevelbouw buitendienst

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Montagemedewerker gevelbouw buitendienst in Erica? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Bouwvakhelper is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bouwvakhelper
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 19 – 19
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Montagemedewerker gevelbouw buitendienst? Je kunt contact opnemen met Melissa Geertjes en Chantal Meijerink Melissa Geertjes en Chantal Meijerink op het telefoonnummer 0591-650500 of per e-mail via Emmen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Montagemedewerker gevelbouw buitendienst Randstad 27-05-2024

Andere vacatures