Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Microsoft supportspecialist

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Microsoft supportspecialist in Erica? Aareon is dan naar jou op zoek. De vacature van Microsoft Consultant is beschikbaar per 19-04-2024 tot en met 17-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Microsoft Consultant
Branche Advies/Consultancy, ICT
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2700 – 3800
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Microsoft supportspecialist? Je kunt contact opnemen met Juliette Westerdijk op het telefoonnummer 088-2420242 of per e-mail via vacature@aareon.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Microsoft supportspecialist Aareon 19-04-2024

Andere vacatures