Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Inpakmedewerker €13,42 per uur

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Inpakmedewerker €13,42 per uur in Erica? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Inpakmedewerker is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Inpakmedewerker
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 33 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Inpakmedewerker €13,42 per uur? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via MKBEmmen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Inpakmedewerker €13,42 per uur Timing 31-05-2024

Andere vacatures