Search
Close this search box.

Vacature Inhouse Intercedent

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Inhouse Intercedent in Erica? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Inhouse Intercedent is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Inhouse Intercedent
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 2600
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Inhouse Intercedent? Je kunt contact opnemen met Jordi Smit Jordi Smit op het telefoonnummer Jordi Smit of per e-mail via jordi.smit@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Inhouse Intercedent Olympia 03-06-2024

Andere vacatures