Search
Close this search box.

Vacature Horeca Medewerker FC Emmen

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Horeca Medewerker FC Emmen in Erica? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Barmedewerker is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Barmedewerker
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 8 – 8
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Horeca Medewerker FC Emmen? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer Anne-Lou Riemersma of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Horeca Medewerker FC Emmen Olympia 03-06-2024

Andere vacatures