Search
Close this search box.

Aanvraag Verkeer | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADVerkeersbesluit voor het aanwijzen van twee parkeergelegenheden voor het opladen van een elektronisch voertuig aan Erica te Oost West en Middelbeers

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Verkeer | Organisatie en beleid verleend in Oirschot op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerkeersbesluit voor het aanwijzen van twee parkeergelegenheden voor het opladen van een elektronisch voertuig aan Erica te Oost West en Middelbeers

Er is door Oirschot hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Besluit:1.door het plaatsen van verkeersbord model E8c van Bijlage I van het RVV 1990 met onderbord OB504, in de Erica te Oost West en Middelbeers, twee parkeergelegenheden voor het opladen van een elektronisch voertuig aan te wijzen, conform de bij dit besluit behorende tekeningen;2.dit verkeersbesluit treedt in werking op de dag na bekendmaking en wordt geëffectueerd op het moment dat het verkeersbord geplaatst is.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel