Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst melding activiteitenbesluit milieubeheer Erica 1 te Sint-Oedenrode

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Meierijstad op het adres Erica in Sint-Oedenrode, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst melding activiteitenbesluit milieubeheer Erica 1 te Sint-Oedenrode

Er is door Meierijstad hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Op 4 september 2020 heeft de gemeente een melding activiteitenbesluit milieubeheer ontvangen voor activiteiten waarvoor geen vergunningplicht geldt op locatie Erica 1 te Sint-Oedenrode. De melding is geregistreerd onder zaaknummer AMVB-2020-073. De melding betreft:veranderen van activiteitenProcedureVoor meldingsplichtige activiteiten kunt u geen zienswijze of bezwaarschrift indienen. Voor inlichtingen over de ingediende melding kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica