Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Erica ongenummerd te Sint-Oedenrode

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Meierijstad op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Erica ongenummerd te Sint-Oedenrode

Er is door Meierijstad hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Op 7 februari 2018 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning op locatie Erica ongenummerd te Sint-Oedenrode. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer OV-2018-0107. De aanvraag betreft het plaatsen van een tijdelijke teelt ondersteunde voorziening en omvat de volgende activiteit(en):•Planologische afwijkingProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Inlichtingen ingediende aanvragenVoor inlichtingen over de ingediende aanvraag kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening. Tegen de aanvraag kunt u geen bezwaar maken, dit kan pas nadat er een besluit is genomen op de aangevraagde omgevingsvergunning.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica