Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving incidentele festiviteitendagen geluid: Fletcher Hotel Erica (Molenbosweg 17, Berg en Dal)

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Berg en Dal op het adres Molenbosweg in Berg en Dal, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving incidentele festiviteitendagen geluid: Fletcher Hotel Erica (Molenbosweg 17, Berg en Dal)

Er is door Berg en Dal hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal maken bekend dat op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening een kennisgeving festiviteitendagen is ontvangen voor het ten gehore brengen van (muziek) geluid tijdens de Qmusic Party met DJ's op de locatie van Fletcher Hotel Erica aan de Molenbosweg 17 in Berg en Dal. Het betreft de volgende dag:zaterdag 12 november 2022 van 21.00 uur tot 01.00 uurOp bovengenoemde dag geldt een verruimde geluidsnorm. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid, telefoonnummer 14 024.Groesbeek, 3 november 2022

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel