Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Huisvesting | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADGemeente Emmen – verlenging beslistermijn omgevingsvergunning – verlengen van huisvesting voor arbeidsmigranten – Tuinderslaan 3, Erica

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Huisvesting | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Tuinderslaan in Erica, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Emmen - verlenging beslistermijn omgevingsvergunning - verlengen van huisvesting voor arbeidsmigranten - Tuinderslaan 3, Erica

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de beslistermijn met zes weken verlengd van de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning (de datum van ontvangst van de aanvraag is eerst genoemd): ERICA18 juni 2021, Tuinderslaan 3, het verlengen van huisvesting voor arbeidsmigranten (208962-2021)U kunt geen bezwaar maken tegen de verlenging van de beslistermijn.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica