Search
Close this search box.

Aanvraag Natuur en milieu | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADGemeente Apeldoorn, Melding Besluit mobiel breken en bouw- en sloopafval, Laan van Erica 50 te Apeldoorn

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Natuur en milieu | Organisatie en beleid verleend in Apeldoorn op het adres Laan van Erica in Apeldoorn, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Apeldoorn, Melding Besluit mobiel breken en bouw- en sloopafval, Laan van Erica 50 te Apeldoorn

Er is door Apeldoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van Apeldoorn hebben op 20 februari 2020 een melding op grond van het Besluit mobiel breken en bouw- en sloopafval ontvangen voor het mobiel breken aan de Laan van Erica 50 te Apeldoorn.Zaaknummer: DOS-2020-016342InformatieVoor informatie kunt u contact opnemen met Omgevingsdienst Veluwe IJssel, bereikbaar via (055) 580 17 05.Wilt u bij eventuele correspondentie, bij voorkeur digitaal (info@ovij.nl), het nummer van het zaakdossier "DOS-2020-016342" vermelden?

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica